Reportage
Skoda Karoq

Skoda spänner bågen

Av: Bengt Dieden och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2017-11-13 | Antal tecken: 3705 | Antal bilder: 6

(Sicilien - Italien)

På huvudkontoret i Mladá Boleslav dansar och tjoar Skodafolket fortfarande efter dundersuccén med Kodiak. Den stora och ståtliga hövdingen får nu sällskap av en ny adept i stammen som kort och gott döpts till Karoq. Suven är knappast någon jättebamsing till björn utan ska tampas med rivaler som Nissan Qashqai och Opel Grandland X. Tjeckerna spänner åter bågen och siktar in sig på att ta ny mark med lillebror Karoq.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.
Om oss
Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf