Reportage
Polestar P1

Helgonförklarad Volvo

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2017-10-23 | Antal tecken: 3110 | Antal bilder: 6

(Shanghai - Kina)

Som chefsdesigner på Volvo blev Thomas Ingenlath mer eller mindre helgonförklarad. Nu har han fått ansvaret för ett helt eget varumärke och i Shanghai presenterades den första bilen - Polestar P1. Efter att ha sett Ingenlath på scenen och spanat in den nya bilen så går våra tankar osökt till tv-klassikern Helgonet. Roger Moore rattade en gräddvit Volvo P1800 och nya P1 flörtar oblygt med sportbilsikonen.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.
Om oss
Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf