Reportage
Volkswagen Polo

Starta med efterrätten

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2017-10-09 | Antal tecken: 3432 | Antal bilder: 6

(Hamburg - Tyskland)

Alla vet att en god efterrätt sätter guldkant på en lyckad middag och nya Volkswagen Polo är som en smarrig tysk apfelstrudel. Alltså klassisk och går alltid hem hos folket. Nu är det dags för den sjätte generationen och den får oss att grubbla över storleken – för hur stor kan en småbil egentligen bli? Polon har gått i samma klass i 42 år men växer hela tiden. Snacka om kvarsittning!


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.
Om oss
Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf