Reportage
Ford Fiesta

Smakrik och fullmatad

Av: Willy Priske och Jenny Nilsson / ©
Datum: 2017-10-09 | Antal tecken: 3295 | Antal bilder: 6

(Valladolid - Spanien)

Ford bjuder på ett rejält smörgåsbord med nya Fiesta som har något för alla. När de nu lanserar en från topp till tå helt ny version så sparar man inte på urvalet av olika anrättningar. Ett mer komplett modellprogram har sällan skådats och intentionen är att Fiesta ska erbjuda allt för alla i segmentet. Ingen ska behöva vända sig till ett annat märke för att mätta sina magar vad gäller motorer och tillval.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.
Om oss
Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf