Reportage
Citroën, Peugeot & Toyota

Tre trevliga trillingar

Av: Jenny Nilsson / ©
Datum: 2016-08-17 | Antal tecken: 2383 | Antal bilder: 4

Det sägs att smaken är som baken och trillingarna Citroën Jumpy, Peugeot Expert och Toyota Proace är ett ypperligt exempel på att så också är fallet. Trion delar såväl bottenplatta, drivlinor som utrustning och hela bunten byggs i samma franska fabrik. Ändå har transportbilarna fått olika utseenden och karaktärer. Det finns gott om valmöjligheter eller vad sägs om tre olika karosslängder och ett brett utbud av såväl volymskåp som chassibilar?


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf