Reportage
Nissan Navara

På guldrush med Nissan

Av: Willy Priske och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2016-08-17 | Antal tecken: 3560 | Antal bilder: 6

Tänk dig att du har ett företag som just tagit hem en gigantisk megaorder och att du kommer att skratta hela vägen till banken i många år framöver. I det här guldläget behövs naturligtvis en ny firmabil som matchar din uppgraderade status och då har vi ett hett tips – Nissan Navara Double Cab. En trendsättare som i fullutrustad Tekna-version har ett antal finesser som normalt bara brukar finnas på premiumbilar.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf