Reportage
Volkswagen Transporter

Bilen i nöd och last

Av: Bengt Dieden och Johannes Gardelöf / ©
Datum: 2016-08-17 | Antal tecken: 2246 | Antal bilder: 6

Den moderna transportbilen föddes efter andra världskriget och precis som namnet antyder så mixades två olika fordonstyper med varandra. Målet var att skapa en försäljningssuccé som såg ut som en personbil men fungerade som en lastbil. I början var komforten mer som hos en större lastbil, men under årens lopp blev den alltmer personbilslik.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf