Reportage
Bilen i jobbet

Ska jag köpa eller leasa?

Av: Staffan Swedenborg / ©
Datum: 2015-10-14 | Antal tecken: 5100 | Antal bilder: 5

Visst är det härligt att ha en helt ny bil - även om det är en firmabil. Att köpa nytt är relativt enkelt. Det är bara att välja den modell som passar bäst för jobbet. Ofta har de olika bilföretagen kampanjer, vilket innebär ett lägre inköpspris eller att ett flertal utrustningspaket ingår utan extra kostnad. Men ska man då köpa eller leasa? Vi har fördjupat oss och även ställt frågan till tre generalagenter.


 
All kopiering av texter och bilder är enligt upphovsrättslagen förbjuden.

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf