DINA LÄSARE ÄR BILTOKIGA!

Det finns förmodligen inget land i världen som har så många biltokiga invånare som Sverige. Intresset för fordon av alla de slag växer liksom antalet utställningar och bilträffar. Sverige tillhör dessutom ett av de länder i världen där fordonsindustrin har störst betydelse för ekonomin. I en internationell jämförelse är vi unika - att med cirka tio miljoner invånare ha fyra fordonstillverkare med både tillverkning och utveckling i landet.

Bilen är enormt viktig och har en given plats i vår vardag - men har den en lika given redaktionell plats i din tidning eller ditt magasin? Om inte så ska du samarbeta med oss på bilnyhetsbyrån CNP. Företaget grundades redan 1996 och vi förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Idag är vi landets ledande bilnyhetsbyrå och har fått flera erkännanden för vårt sätt att skriva och arbeta. Vi har till och med medverkat i en forskningsrapport från institutionen för journalistik, medier och kommunikation vid Göteborgs Universitet. Vi beskrivs där som ”ett unikt koncept” av professor Ingela Wadbring och det om något känns hedrande då mediebranschen befinner sig i en enorm strukturomvandling.

Vi på CNP är unika på många sätt och medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi närvarar vid alla provkörningar och besöker världens stora bilsalonger från Detroit till Tokyo. Vi skriver krönikor, gör konsumentreportage och notispaket. Men om vi så jobbar på hemmaplan i Hultsfred eller på andra sidan Atlanten så levererar vi alltid snabbt, snyggt och korrekt till fantastiska smålandspriser.

Våra motorjournalister och fotografer tillhör de främsta i landet. Vi skriver på modern svenska och vi försöker alltid hitta en röd tråd eller det där lilla extra som får läsaren att haja till. Det kan vara allt ifrån hur många bilar som tillverkas varje dag till vilken bilmodell som är världens mest förlusttyngda.

Låter våra tjänster intressanta? Då ska du naturligtvis registrera dig och logga in på www.cnpmedia.com. Det är helt kostnadsfritt och på sajten finns mängder av tester, reportage och tusentals bilder. Alla leveranser sker digitalt 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och vid köp så kommer fakturan med traditionell post. Vill du satsa helhjärtat på bil & motor så missa inte att bli abonnemangskund och då får du ”veckans reportage” till valda e-postadresser varje måndagsmorgon. Det är enkelt, bekvämt och fantastiskt prisvärt.

Funderar du fortfarande på hur många bilar som tillverkas dagligen runt om i världen? Rätt siffra är hela 197 000 och världens mest förlusttyngda bilmodell är Bugatti Veyron där varje sålt exemplar innebar en förlustaffär på 40 miljoner för moderbolaget.  

Med intressant och välskrivet innehåll så stärker du lojaliteten bland dina läsare och som grädde på moset ökar oftast annonsförsäljningen. Du har allt att vinna på ett samarbete med oss. Välkommen att registrera dig på www.cnpmedia.com - det är naturligtvis helt kostnadsfritt!

Johannes Gardelöf,
ägare och grundare av bilnyhetsbyrån CNP.
johannes@cnpmedia.com

ÄROFYLLT UPPDRAG:
 


BRAND STORY:

Kungen - 60 år bakom ratten med johannes gardelöf som konferencier under Svenska Kungsrallyt 2023

FINA UTMÄRKELSER:

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf