HÅLL DIG UPPDATERAD

Välkommen att prenumerera på vårt populära och kostnadsfria nyhetsbrev. Det skickas ut en gång i veckan och håller dig som arbetar i mediebranschen uppdaterad om aktuella- och kommande reportage från oss på bilnyhetsbyrån CNP.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att följa anvisningarna som finns i varje nyhetsbrev. Genom att klicka på ”prenumerera” så godkänner du att din e-postadress hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR.

E-postadress:


Prenumerera

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf