www.cnpmedia.com                          info@cnpmedia.comyhetsbySätt fart på tidningen med BIL &OTOR 

Sporadiskt men bekvämt WEBBKUND SILVER. Vår webbaffär uppdateras varje vecka så att våra tidnings kunder alltid har tillgång till de senaste biltesterna och hetaste bilnyheterna. I vårt stora reportagearkiv finns bl.a. nybilstester, bilsalonger, konsumentreportage, krönikor och notismaterial. I bildbanken kan du söka bland tusentals bilder och allt levereras direkt dygnet runt, året runt. LITE DYRARE MEN DU BESTÄMMER SJÄLV NÄR OCH HUR MYCKET DU VILL HANDLA. AUTOMATISKA LEVERANSER DIREKT DYGNET RUNT, ÅRET RUNT. KOSTNADSFRI REGISTRERING. TUSENTALS REPORTAGE OCH BILDER. SSL-KRYPTERAD SAJT FÖR ATT SKYDDA DIN INTEGRITET. FAKTURA PER POST. 

Kontinuitet till oslagbart pris ABONNEMANGSKUND GULD. Som abonnemangskund får du ”veckans reportage” automatiskt till din e-post varje måndags-morgon till oslagbart pris. Normalt ingår ett stort test och därutöver ett eller två allmänna reportage. Materialet räcker till minst en tabloidsida eller ett uppslag i magasinformat. Dessutom medföljer alltid 12-15 högupplösta bilder. OSLAGBART PRIS. AUTOMATISKA LEVERANSER VARJE MÅNDAGS-MORGON TILL VALFRIA MAILADRESSER. DEN PERFEKTA BLANDNINGEN DÄR ALLA BILMÄRKEN BEVAKAS. DU MISSAR INGET UTAN FÅR ALLT MATERIAL. KOMMANDE REPORTAGE AVSLÖJAS EN VECKA I FÖRVÄG. NYHETSBREV TILL REDAKTION OCH SÄLJARE. ENBART 4 MÅNADERS UPPSÄGNING. MEDIABEVAKNING. SUPPORT DYGNET RUNT

Bästa mediavänner! Det finns förmodligen inget land i världen som har så många biltokiga invånare som Sverige. I en internationell jämförelse är vi unika - att med cirka tio miljoner invånare ha fem fordons-tillverkare med både tillverkning och utveckling i landet. Bilen är enormt viktig och har en given plats i vår vardag - men har den en lika given redaktionell plats i din tidning eller ditt magasin? Om inte så ska du samarbeta med oss på CNP. Företaget grundades redan 1996 och idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor. Vi är unika på många sätt och medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat. Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra! Johannes Gardelöf, ägare och grundare av CNP - Car News & Pictures AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf