Bilen genomgår den största förändringen på över 100 år och dina läsare behöver mer oberoende vägledning än någonsin. CNP är en nyhetsbyrå bara om bilar och vi har ett kanonerbjudande till din tidning.  Bli abonnemangskund. Pris från 499:- per vecka. En helhetslösning där allt ingår: Automatiska leveranser varje måndagsmorgon till valfria mailadresser Motorreportage samt bilder till ett tabloiduppslag varje vecka Mediabevakning på allt material hos generalagenterna Den perfekta blandningen där alla bilmärken bevakas Kommande reportage avslöjas en vecka i förväg Eget nyhetsbrev till redaktion och säljare Betala i efterhand med månadsfaktura Enbart 4 månaders uppsägning Support dygnet runt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om oss

Välkommen till oss på bilnyhetsbyrån CNP!

CNP står för Car News & Pictures och företaget grundades 1996 av motorjournalisten Johannes Gardelöf. Idag är vi Sveriges ledande bilnyhetsbyrå och förser ett stort antal framgångsrika tidningar och magasin med bil & motor.

Vi erbjuder en rad olika redaktionella tjänster inom ämnet bil & motor. Medan andra nyhetsbyråer satsar på ett så brett utbud som möjligt så gör vi det rakt motsatta. Vi tror nämligen att man ska fokusera på en sak och göra det riktigt bra. Ingen kan vara bäst på allt. Därför har vi valt att enbart jobba med det vi kan bäst och ingenting annat.

Vi provkör alla nya bilar, besöker bilsalonger från Detroit till Tokyo och tar upp aktuella konsumentfrågor. Du väljer själv hur och när du vill handla. Antingen direkt här på nätet eller så väljer du att bli abonnemangskund och får ”veckans reportage” levererat automatiskt till oslagbart pris. Tillsammans får vi hjulen att snurra!

Läs mer om CNP

Johannes Gardelöf